• Üçevler Mah. Özkan Sk. Dilara1 Sitesi G Blok Kat:3 Daire:5 Nilüfer/Bursa
  • Telefon : +90 533 688 37 53

Batuhan Hafriyat ile Hafriyat Hizmetini En Kaliteli Şekilde Alın!

Batuhan Hafriyat ile Hafriyat Hizmetini En Kaliteli Şekilde Alın!

Bursa Hafriyat, genel olarak bir alan içerisinde gerçekleştirilen bütün kazı uygulamalarını ve bu kazılar esnasında ortaya çıkan malzemenin yani molozun kaldırılarak uygun yerlere alınarak boşaltılması işlemini kapsamaktadır. Hafriyat uygulamaları kapsamı içerisinde gerçekleştirilmesi gereken kazı çalışmaları; temel kazıları, kanal ve hendek kazılarını, yıkım uygulamalarını ve çukur işlemlerini içermektedir.

Batuhan Hafriyat; Bursa hafriyat işinde sektörde kendini öne çıkarmayı başarmıştır. Her daim bu konuda birinci gelen firmalardan biri olma özelliğini taşır. Bunun temel nedeni ise işini her daim büyük bir özveri ile yapmakta olan kusursuz bir ekiple çalışmasıdır. Bursa altyapı ve kanal kazı işleri malzemeleri dendiği an akla gelen Batuhan Hafriyat; Bursa iş makinesi kiralama konusunda da müşterilerine destek vermektedir.

Kazı ile alakalı olan işlemler, belirlenen teknik şartnameler içerisinde düzenlenerek iş sağlığı ve güvenliği ile alakalı olan yönetmeliklerce çok tehlikeli görülmektedir. Kazı gibi işlemlerde uygun ekipman ve araç kullanımını her daim önemseyen firmamız, uzman ve ehil olan operatörlerin bu işlem esnasında orda bulunması gerektiğinin bilincindedir. Hizmetlerinin her birini bu prensipte sunmaktan da asla çekinmez.

Bu firma, Bursa hafriyat konusunda son derece tecrübelidir. En çok da inşaat sektörü içerisinde meydana gelen iş kazalarının ve yaralanma durumlarının fazla olduğu görülmektedir. Hafriyat işlemlerinin her biri uygun ve tekniğe uyumlu biçimde yapılmadığı zaman yaralanmalara, kaza türlerine, manevi ve maddi her türlü kayba neden olabilir. Bu sebeple profesyonel olan Batuhan Hafriyat tarafından bu işlemlerin her biri yerine getirilmelidir.

Batuhan Hafriyat, hafriyat çalışmalarında uzman bir kadro ile çalışır ve son teknolojiye uygun olan makinalarla ilerleme kaydeder. Çağa her daim ayak uydurduğunu belli eder. Firma bünyesinde yer alan iş makineleri, tırlar ve taşıyıcı olan kamyonlar ilk olarak müşteri memnuniyeti sağlanarak yerine getirilir. Hafriyat hizmeti konusunda her türlü sorunun altından kolayca kalkabilecek bir altyapıya sahip olan Bursa hafriyat içerisinde bulunan firmamız, bütün çalışmalarında müşteri memnuniyeti ve dürüstlük ilkesine göre ilerler, böylece işler zamanında teslim edilir.