• Üçevler Mah. Özkan Sk. Dilara1 Sitesi G Blok Kat:3 Daire:5 Nilüfer/Bursa
  • Telefon : +90 533 688 37 53

Bursa Hafriyat

Bursa Hafriyat

Bursa Hafriyat genel tabiri ile bir bölgeyi şekillendirmek için, üzerinde yapılan kazı çalışmaları, yıkım ve kırım işleri, altyapı çalışmaları ve bu çalışmalar sonucunda meydana gelen molozun gerekli alanlara götürülerek boşaltılması anlamına gelir. Bu işlem yapılırken kepçe, kamyon, buldozer, ekskavatör gibi gelişmiş iş makineleri kullanılmaktadır. Bu makineler sayesinde süreç daha hızlı hale gelmektedir. Hafriyat sektörüne yıllarını vererek alanında uzmanlaşan Batuhan Hafriyat gelişmiş iş makineleri kullanarak zamandan tasarruf etmenizi sağlamaktadır.

Bursa kazı ve hafriyat işleri iş sağlığı ve güvenliği raporuna göre çok tehlikeli sınıfına girer.  Hafriyat işlemleri yapılırken birçok iş kazası meydana gelmekte,  ciddi yaralanmalara hatta ölümlere sebep olmaktadır. Bu yüzden kişilerin sağlığına önem veren, işinin ehli kişilerden oluşan firmaların seçilmesi önemlidir. Batuhan Hafriyat,  uzun yıllardır bu sahada tecrübe kazanmıştır. İşinde uzman, profesyonel bir ekipten oluştuğu için güvenilir bir firma olduğunu kanıtlamıştır.

Batuhan Hafriyat’ın Verdiği Hizmetler

·       Hafriyat ve Nakliyat

·       Çevre Düzenleme

·       Bina Yıkım Moloz

·       İş Makinesi Kiralama

·       Altyapı ve Kanal Kazı İşleri

 

İnşaatla ilgili bir diğer konu ise Bursa çevre düzenlemesidir.  Binaların yaşam alanlarına uygun, konforlu bir şekilde kullanılmasında ve  aynı zamanda güzel bir görünüme sahip olmasında oldukça önemlidir. Batuhan Hafriyat diğer işlere verdiği önemi ve titizliği çevre düzenlemesine de gösteren köklü bir firmadır. İsteklerinizi en güzel şekilde çözüme ulaştırmak için donanımlı personellere sahiptir.

Kentsel dönüşüm projelerinin iyice yaygınlaşması nedeniyle hafriyat sektörüne olan ihtiyaç önemli ölçüde artmıştır. Büyük şehirlerde yıkım ve yapım işleri ve Bursa çevre düzenleme çalışmalarının yapımı, binaların birbirine yakın olmasından dolayı oldukça zor bir hale gelmiştir. Bu işlemleri yaparken etraftaki yapılara zarar vermemek oldukça önemlidir. Firmamız Bursa bina yıkım moloz işlemlerini yaparken oldukça dikkatli davranmakta ve çevreye zarar vermemektedir.

 

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Batuhan Hafriyat ekibi işini severek ve hakkını vererek yapması, işindeki titizliği ve sahip olduğu iş ahlakıyla tercih sebebidir. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız, istekleriniz doğrultusunda hizmet etmeye hazırdır. Firmamız sadece Bursa Hafriyat konusunda değil aynı zamanda diğer bütün illerde hafriyat hizmetlerine devam etmektedir.