• Üçevler Mah. Özkan Sk. Dilara1 Sitesi G Blok Kat:3 Daire:5 Nilüfer/Bursa
  • Telefon : +90 533 688 37 53

Hafriyat Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hafriyat Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hafriyat, belirli bir alanda yapılan kazı çalışmalarını ve kazı sonucu çıkan malzemelerin temizlenmesi ve başka bir yere taşınması aşamalarından oluşur. Ülkemizde kentsel dönüşüm projelerine olan yönelimin artmasıyla birlikte hafriyat sektörüne duyulan ihtiyaç da artmıştır. Bunun yanı sıra maden, demiryolu ve karayolu sektörlerinde, havaalanı ve liman inşa edilirken de hafriyat işlemleri gerekir. Farklı alanlarda muhteşem çözümler sunan hafriyat işlemleri sayesinde alanın bir sonraki işleme hazır hale gelmesi sağlanmaktadır.

Sektörde hafriyata duyulan ihtiyacın artması bu hizmeti veren firma sayısını da arttırmıştır. Bursa hafriyat hizmeti içerisine kazı çalışmaları, temel, çukur, hendek ve kanal kazma ile yıkım işlemlerini kapsar. Yeni bir yapının inşa edilmesi ve yıkılması sırasında böyle bir hizmete ihtiyaç vardır.

Bursa Hafriyat Firması Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Bursa hafriyat firması seçimi sırasında dikkat etmeniz gereken ilk nokta firmanın deneyimli olmasıdır. Böyle bir firma çalışmanın her aşamasını profesyonel bir şekilde yönetecektir. Proje küçük ya da büyük çaplı olsun firmanın doğru seçilmesi güvenilir bir çalışma ortamı oluşturulmasını sağlayacaktır. Firmanın daha önce yaptığı çalışmalara bakmanız da karar vermenizde etkili olacaktır. Devlet projelerinde görev almış bir firmayı tercih etmeniz son derece yerinde bir karar olacaktır.

Hafriyat seçimi sırasında dikkat etmeniz gereken bir başka nokta da firmanın size risk sigortası yapıp yapmadığıdır. Günümüzde bu alanda hizmet veren neredeyse her firma bu sigortayı yapmaktadır. Ancak yine de sormanızda fayda vardır. Risk sigortası sayesinde iş alanında herhangi bir olumsuzluk olduğunda maddi olarak büyük kayıplar yaşamanızın önüne geçilir.

İş sağlığı ve güvenliği kuralları çalışma alanında en iyi verimle güven içerisinde çalışılmasını sağlar. Bazı firmalar bu kurallara uymakta esnek davranmaktadır. Böyle bir firmayı asla tercih etmemenizi tavsiye ederiz.

Bursa Hafriyat Ücretleri

Bursa altyapı ve kanal kazı işleri teknik şartnamede belirtilen kurallara uygun olarak gerçekleşmelidir. Bunun yanı sıra çalışma alanında iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun hareket edilmelidir. Tehlikeli bir çalışma sahası olduğu için son derece titiz çalışılmalıdır. Kazı işlemleri alanında deneyimli bir operatör tarafından yürütülmelidir. Hafriyat hizmeti aldığınız firmadan Bursa iş makinası kiralama hizmeti de alabilirsiniz. Bu sayede pahalı makinalara yüksek ücretler ödemeniz gerekmez.

Bursa hafriyat ücretleri hangi hizmetlerin alınacağına bağlı olarak hesaplanacaktır. Hafriyat yapılacak alanın kaç metrekare olduğu ve şehre uzaklığı da fiyatı etkileyecektir. Hafriyat hizmeti almak istediğiniz firmaya tüm detayları vererek fiyat hesaplaması yaptırabilirsiniz.